Ukończyła Dietetykę na Uniwersytecie Medycznym im. Piastów Śląskich we Wrocławiu. Swoje doświadczenie zdobywała w Poradni Chorób Metabolicznych w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym we Wrocławiu, Klinice Zdrowego Ciała w Opolu, a obecnie pracuje w Ośrodku Medycyny Zdrowia Preveneo w Katowicach, gdzie szlifuje wiedzę i zdobywa doświadczenie pod okiem dr n.med. Danieli Kurczabinskiej-Luboń. Specjalizuje się w schorzeniach jelit, alergiach, cukrzycy, chorobach skóry, chorobach autoimmunologicznych, grzybicach (Candida), zakażeniach pasożytniczych, żywieniu dzieci, kobiet ciężarnych i karmiących, sportowców oraz żywieniu klinicznym w tym w rzadkich chorobach metabolicznych np. fenyloketonurii oraz LCHAD.
Twój koszyk aktualnie jest pusty.